Produkter för kvalitet av produkt (4)

Batchkokningsanläggningar för sylt, marmelad, kompott och gelé - för bästa produktkvalitet

Batchkokningsanläggningar för sylt, marmelad, kompott och gelé - för bästa produktkvalitet

KASAG-experter är specialister på konstruktion av matlagningsapparater och industriella matlagningsanläggningar för tillverkning av sylt, marmelad, kompott och geléer. Vi är entusiastiska över kombinationen av höga produktstandarder, speciella standarder för pektinberedning, optimal klumpighet av produkterna och korta processtider. Vi anpassar oss efter varje kunds behov och bygger skräddarsydda eller modulära system som uppfyller deras krav.
Batch-kokningsanläggningar för sylt, kompott och gelé för bästa produktkvalitet

Batch-kokningsanläggningar för sylt, kompott och gelé för bästa produktkvalitet

KASAG:s experter är specialister på konstruktion av kokapparater och industriella kokanläggningar för produktion av sylt, marmelad, fruktsoppor och geléer. Höga produktionsbehov, speciella krav för beredning av pektin, optimal fragmentering och korta processtider väcker vår passion. Vi presenterar alltid nya lösningar för våra kunder, vi bygger individuella eller modulära anläggningar som uppfyller deras krav till fullo.
Batchkokningssystem för sylt, konserver och geléer för bästa produktkvalitet

Batchkokningssystem för sylt, konserver och geléer för bästa produktkvalitet

KASAG:s experter är specialister på konstruktion av kokutrustning och industriella koksystem för produktion av marmelader, sylt och geléer. Starka produktkrav, särskilda krav för beredning av pektin, ideal textur och snabb bearbetning väcker vår passion. Vi anpassar oss efter varje kund och bygger individuella eller modulära system som uppfyller deras krav på bästa möjliga sätt.
Batchkokningssystem för sylt, konserver, kompott och gelé för bästa produktionskvalitet

Batchkokningssystem för sylt, konserver, kompott och gelé för bästa produktionskvalitet

KASAG:s experter är specialiserade på att tillverka kokutrustning och industriella kokanläggningar för produktion av sylt, marmelad, kompotter och geléer. De höga kraven på produktionen, de specifika förväntningarna på pektinbaserade produkter, de optimala storlekarna och de korta bearbetningstiderna väcker företagets passion. Företaget anpassar sig återigen till hela kundbasen genom att skapa skräddarsydda och modulära anläggningar som fullt ut uppfyller deras respektive krav.